FAQ

Här hittar du frågor och svar som är vanligt förekommande. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss antingen via chatten nedan eller under fliken Kontakta oss.

Vad kostar frakten?

Vi skickar våra varor med Postnord.

Våra fraktpriser är följande:

49kr för ordrar under 500kr

0kr för ordrar över 500kr

Vilka betalningsalternativ finns det?

Vi använder endast Klarna främst på grund av säkerheten de erbjuder, samt deras användarvänliga sätt att hantera Dina köp. Klarna tar hand om alla kortköp, det innebär smidigare utcheckning och ger Dig som kund en större valmöjlighet.

Hur lång tid tar det innan jag får varan?

Vanligtvis så har Du din vara inom 1-3 dagar beroende på vart i Sverige Du befinner dig.

Vi använder oss av Postnord för att Du skall få Dina varor så snabbt som möjligt. Dessutom har Postnord fler serviceställen, vilket gör det lättare för Dig som kund att hitta ett service ställe som finns nära Dig.

Hur säkert är det att handla hos Kabelapan?

Det är väldigt säkert!

Vi använder oss av Klarna, det ger Dig ett enkelt sätt att överblicka dina köp. Vill Du betala efter varan har blivit skickad kan Du enkelt välja att betala om 14 dagar genom tjänsten Klarna erbjuder.

Vad händer efter att jag har lagt ordern?

Efter att ni som kund har lagt beställningen så paketerar samt skickar vi varan inom 24h.

När varan är paketerad och skickad kommer ärendet uppdateras med ett kolli-id. Skapar Du ett konto på vår hemsida kan du enkelt följa processen där och får meddelande om eventuella uppdateringar.

Mindre varor kommer att skickas som varubrev och det är inte säkert du får ett kolli-id. Men Du kan vara lugn, Postnord hanterar paketet snabbt, skulle brevet inte få plats i din brevlåda kommer Du få en avi från ditt närmsta Postnord ombud.

Kan jag ändra/avbryta ordern?

Självklart kan du det! Kontakta oss gärna så fort du kan och ange ordernummer samt annan information du vill tillägga, t.ex. om du valde fel färg på din vara.